LET OP: KIDSSFESTIVAL VERPLAATST NAAR 23 APRIL
 
Dit jaar organiseren we op zondag 23 april 2023 het kidsfestival.
Locatie: Cereol fabriek, Everard Meijsterlaan 1B, 3533 CK Utrecht
Tijd: 12:00 - 17:00 uur
Kosten: €40,- per leerling inclusief een t-shirt en eten en drinken voor de deelnemers
  
Tijdens dit festival kunnen de kinderen van onze groep een nieuw koord krijgen.
Op deze dag zijn er workshops van diverse leraren, roda's en natuurlijk de zogeheten 'batizado' (het moment waarop de leerlingen voor de capoeira wereld laten zien wat ze kunnen). Het is een dag om met andere mensen en met nieuwe capoeira bewegingen kennis te maken.
We vinden het leuk als je komt. Laat je het ons alvast weten?
 Flyer kidsfestival 2023 v3

In het weekend van 1 en 2 oktober was Mestrando Mourão in Haarlem om een workshop capoeira te geven voor de leerlingen van Capoeira School Semente. We kunnen workshops geven voor zowel organisaties of privé, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest.Wil je ook eens zo'n workshop organiseren? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze workshop werkten we aan de gevorderde techniek Tesoura.

capoeiraworkshop haarlem

capoeiraworkshop haarlem2

Ook wij zijn weer gestart met onze capoeira lessen. Wij geven lessen aan kinderen en volwassenen. Heeft u zin om aan uw gezondheid te werken? We geven op maandagavond een capoeira cursus voor beginners in de gymzaal van de Cereol Fabriek in Utrecht om 20:35 tot 21:35 uur. Zie voor meer informatie; capoeira cursus beginners